Top Guidelines Of اسپند دود کردن
البته مصرف زیاد اسپند به کسانی که دارای حساسیتهای گوارشی هستند، توصیه نمیشود.بررسیهای انجام شده نشان میدهد که گیاه اسفند میتواند در کنترل وزن فردی بسیار موثر باشد.
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مازندران مرکزی هرمزگان همدان یزد فرهنگ و هنر مدیریت شهری اقتصادی گردشگری ورزشی
تست بینایی: فقط کسانی که چشمان عقاب دارند، میتوانند گربه را پیدا کنند!
مهمترین خاصیت اسپند خاصیت میکروبکشی و ضدعفونیکنندگی آن است. طبع اسپند گرم و خشک است و از دانههای آن در طب سنتی برای درمان بیماریهای ریه و كبد، اگزما، حساسیت، خارش، سنگینی گوش، سستی و پریدن ناگهانی اعضای بدن استفاده میشود.
به آن سپند، سدابِ سوری، سِداب آفریقایی یا هارمِل هم گفتهاند.
همچنین برخی افراد ممکن است به اسپند حساسیت داشته باشند و در صورت تماس با آن دچار واکنشهای آلرژیک مانند خارش، قرمزی، تورم پوست، عطسه، آبریزش بینی و تنگی نفس شوند.
یافتن منابع: "اسپند" – اخبار · روزنامهها · کتابها · آکادمیک · جیاستور (فوریه ۲۰۱۶) (چگونگی و زمان حذف پیام این الگو را بدانید)
یکی دیگر از مزایای اسپند مربوط به دفع سموم است. همین موضوع باعث شده تا از اسپند به عنوان یک داروی قوی برای خنثی کردن سموم ناشی از گزش حشراتی، چون مار استفاده شود.
ممکن است بوتههای گیاه اسپند را در بسیاری از مناطقی که برای کوهنوردی میرویم دیده باشیم اما درست آنها را نشناسیم.
اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و قسمتهایی از آسیای جنوبی، بهخصوص هند و پاکستان رشد میکند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانهها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.
دفع انرژیهای منفی: در بسیاری از فرهنگها، ترکیب دود اسپند و کندر به عنوان راهی برای دفع انرژیهای منفی و حفاظت از محیط زندگی در برابر تاثیرات منفی محیطی استفاده میشود.
.. میتواند برای انسان بسیار read more آزاردهنده باشد. خوشبختانه با دود کردن اسپند در محیط حشرات از مکان مورد نظر کوچ کرده و به جای دیگری میروند.
استفاده از اسپند و کندر به عنوان یک روش طبیعی برای بهبود کیفیت هوا و افزایش آرامش روانی میتواند مفید باشد، اما همواره باید با احتیاط و با توجه به شرایط فردی و محیطی انجام شود.