An Unbiased View of اسپند دود کردن

شکست تلخ پرسپولیس در روز لبخندهای الهامی به روایت تصویر تصاویری از خسارت زلزله ۵.

مصرف اسپند به دلیل طبع گرم آن برای افراد دارای مزاج گرم (صفراوی) مضر است و این افراد بایستی در مصرف آن احتیاط کنند.

آلکالوئید موجود در گیاه، ازجمله دانه‌ها، توهم‌زا است.[۳] احتمالاً به دلیل وجود یک بازدارنده مونوآمین اکسیداز.[۴]

اما در مواردی که به علت ضعف مثانه کودک دچار تکرر ادرار شود، در کنار درمان توصیه شده توسط پزشک، می‌توان از اسپند نیز استفاده کرد.

 این درخت ضخیم فواید سلامتی و خواص دارویی زیادی را دارا است.

دوران ترک اعتیاد یک دوران بسیار سخت و همراه با درد برای هر فردی محسوب می‌شود. گذر از این دوران نیازمند داشتن آرامش روانی و جسمی است.

اسپند یک بوته چند ساله و انبوه با برگ های نوک تیز و ظاهری

متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند اگر از بیماری خاصی رنج می‌برید و قصد استفاده از این گیاه را دارید، حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید تا از ایمن بودن آن اطمینان حاصل کنید.

از زمان‌های قدیم اسپند یک داروی دفع‌کننده سموم قوی شناخته می‌شده است در حال حاضر نیز در شرکت‌های دارویی برای ساخت انواع سم از این محصول استفاده می‌شود.

دود کردن اسپند در محیط‌های آلوده یک راهکار موثر برای کاهش عوامل باکتریایی و ویروسی در محیط محسوب می‌شود.

اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و قسمت‌هایی از آسیای جنوبی، به‌خصوص هند و پاکستان رشد می‌کند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانه‌ها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.

شما می‌توانید اسپند را در اسپند سوز یا منقل آتش بریزید یا با کمک اسپند سوز دانه‌های آن را آتش بزنید تا دود آن در فضا بپیچد. اگر به گیاه اسپند دسترسی ندارید website می‌توانید از عود صنعتی اسپند برای این کار استفاده کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

استفاده از اسپند و کندر به عنوان یک روش طبیعی برای بهبود کیفیت هوا و افزایش آرامش روانی می‌تواند مفید باشد، اما همواره باید با احتیاط و با توجه به شرایط فردی و محیطی انجام شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *